Delta

Delta

Terug naar merkoverzicht

Wereldspeler van formaat

Delta is een speler van wereldfaam op het gebied van power supplies. Al meer dan 40 jaar mag Delta zich een gerenommeerde ODM partner noemen van vele Fortune® 500 bedrijven binnen de automatiserings-, medische en consumentenelektronica branche.

Een portfolio van meer dan 500 uitvoeringen

De groeiende populariteit van de CliQ DIN Rail Power Supply en PMC Panel Mount Power Supply-serie heeft Delta destijds aangezet tot de ontwikkeling van veel meer standaard AC/DC converters voor veeleisende toepassingen, gaande van fabrieksautomatisering tot de F&B-industrie. Hierdoor is Delta met zijn ruime assortiment DIN rail, panel mount en open frame power supplies inmiddels bekend bij een zeer breed publiek. Vandaag de dag telt het aanbod voedingen al meer dan 500 modellen. En dit breidt nog continue uit!

Benieuwd naar het aanbod voedingen van Delta? Selecteer één van de categorieën hiernaast of 

Ga naar de productfilter

Heeft u graag persoonlijk advies op welke manier u Delta kunt inzetten voor uw toepassing? Leg dan zeker uw situatie voor aan onze marktspecialisten.

Contacteer onze marktspecialisten

DIN Rail voeding voor maritieme sector

Delta vult de CliQ M serie voor DIN Rail verder aan met een nieuwe 24Vdc, 20A power supply. De CliQ M serie biedt binnen de CliQ familie steeds de hoogste vermogensdichtheid. Het is ook de eerste serie die naast de extra vermogensreserve van 150% uitgerust is met de Advanced Power Boost (APB). APB zorgt voor een selectieve en efficiënte beveiliging van uw installatie door kortstondig een veelvoud van de nominale stroom beschikbaar te maken. Met het DNV GL keurmerk en de gecoate PCB’s wordt deze serie veelvuldig toegepast in marine projecten.

Specifieke kenmerken:

  • Universeel ingangsspanningsbereik
  • Power Boost van 150% tot 7 seconden
  • Advanced Power Boost, zorgt voor selectieve afzekering 
  • Actieve PFC en een hoge efficiëntie > 94%.
  • DC-OK contact en LED-indicator voor DC-OK / overbelasting
  • Vol vermogen van -25°C tot +60°C
  • DNV GL keurmerk voor maritieme toepassingen
  • Gecoate pcb’s zorgen voor een bescherming tegen vocht en stof
  • Internationale keurmerken 

Download datasheet

Delta videos
Ontdek het veelzijdige aanbod voedingen van wereldspeler Delta

A&C Solutions Sales Manager Jan Van Dijck neemt u mee door het veelzijdige aanbod voedingen dat Delta te bieden heerft. Heeft u vragen over Delta of één van Delta's series, neem dan gerust contact op met Jan

Delta nieuws