Nieuws

Nieuws

Terug naar nieuwsoverzicht

TH387 5-polige connector is nieuwste aanvulling binnen Techno xDRY

15 september 2017

LED armaturen vragen om steeds compactere connector oplossingen. Tegelijkertijd wordt LED verlichting ook steeds complexer en worden de eisen die gesteld worden aan een geschikte connectoroplossing alsmaar hoger. Het combineren van beiden in één connectoroplossing is dus de sleutel tot succes.

Voeding & sturing gecombineerd binnen 23mm 

Dit is wat ons connectormerk Techno ook in gedachten had toen het de TH387 5-polige plug & socket connector ontwikkelde. Deze mini all-in-one connector heeft slechts een diameter van 23mm en een lengte van 81 mm en combineert voeding en sturing in één connector.

Volledige waterdichtheid 

De 5-polige versie van de TH387 maakt tevens onderdeel uit van de Techno xDRY familie. Deze serie biedt een IP68 beschermingsgraad en is hiermee het ultieme antwoord op de toenemende vraag naar volledige waterdichtheid van toepassingen. Een deel van de serie is zelfs uitgerust met een anti-condensatie beschermlaag. Deze laag zorgt ervoor dat vochtcondensatie die door de kabel loopt niet tot bij uw toepassing kan geraken. Door de combinatie van deze unieke voordelen vormt TH387 connector de ideale connectoroplossing voor de besturing van allerlei soorten LED verlichting in veeleisende outdoor omgevingen.

Volledig aanbod connectoroplossingen voor buitenverlichting

A&C Solutions is distributeur van Techno in de Benelux en begeleidt o.a. verlichtingsfabrikanten bij het selecteren van de juiste connector voor hun toepassing. Heeft u een specifieke vraag, neem dan gerust even contact op. We staan graag voor u klaar.