Nieuws

Nieuws

Terug naar nieuwsoverzicht

Armaturen snel & gemakkelijk aangesloten via de buitenzijde met Techno TH391

12 januari 2017

U ontwerpt met veel zorg uw buitenarmatuur. Daarna geeft u het uit handen aan een vakman die het plaatst bij uw eindklant. In vele gevallen dient hij het armatuur te openen om het goed aan te sluiten in het veld. Voor u is het belangrijk dat uw armatuur z’n goede staat behoudt en correct geïnstalleerd wordt. De installateur is gebaat bij een vlotte en gemakkelijke installatie.

Simpele oplossing met voordelen voor zowel de fabrikant als de installateur

Techno heeft met de TH391 tube connector oog voor de belangen van u beiden. Deze connector kan al op voorhand ingebouwd worden in uw armatuur. Het armatuur zelf blijft dus verzegeld bij installatie. Het enige wat de installateur nog hoeft te doen, is de kabel van buitenaf aan te sluiten. Bij de bevestiging aan de binnen- en buitenzijde van het armatuur biedt Techno verschillende opties. Afhankelijk van de beschikbare ruimte in uw armatuur, kiest u oftewel voor een bevestigingsmoer of een wartel aan de binnenzijde. Voor de buitenzijde is een panelconnector met of zonder flens mogelijk.

Bij veel armaturen wordt doorgaans enkel een wartel voorzien om de kabel door te kunnen voeren (zie foto hiernaast). In dit geval moet het armatuur steeds geopend worden om de kabel op lengte te maken en vervolgens aan te sluiten. Dit maakt de klus voor de installateur arbeidsintensiever en het vergroot het risico op installatiefouten. De Techno TH391 connector biedt u dus een garantiestelling dat uw armatuur in verzegelde staat aangesloten wordt.

Ideaal voor waterdichte buitentoepassingen

Uiteraard is de TH391 tube met een IP68 bescherming volledig uitgerust voor elke buitentoepassing. Ze is zelfs bestand tegen chloor. Uw toepassing is daarnaast ook gevrijwaard van lekkage doordat de afdichting mee is aangegoten aan het contactblok. Met de Techno TH391 kiest u dus voor een hoogwaardige connectoroplossing die u helpt de originele staat van uw armatuur te behouden in het veld. 

TH391 technische specs

Meer Techno Teetube connectoren

Meer info over Techno