Nieuws

Nieuws

Terug naar nieuwsoverzicht

Wat biedt de nieuwste IP68 schroefconnector van Techno u allemaal op 14mm?

30 september 2017

De nieuwste telg onder de Techno connectoren is de TH381 micronnect connector. Met een doorsnee van slechts 14mm is deze TH381 nog een stuk compacter dan de 23mm diameter van zijn “grote” broer, de TH387 plug & socket connector. Ondanks zijn micro look heeft deze 2-polige IP68 connector veel in zijn mars:

  • Klein maar efficient. Allereerst wordt zijn kleine oppervlakte wordt zo efficiënt mogelijk benut. Zo voorziet de TH381 connector nog altijd in een kabeldiameter van maximaal 8,3mm. Hierdoor is deze nog steeds perfect inzetbaar om langere afstanden te overbruggen bij outdoor projecten zoals bruggen, architecturale verlichting, fonteinen etc.
  • Makkelijk, snel & foutloos te installerenDe TH381 connector is door zijn plug & play verbinding ook makkelijk en snel te installeren in het veld. U hoeft hierbij niet bang te zijn voor installatiefouten. Doordat de afdichting mee is aangegoten aan het contactblok voorkomt u lekkage en is de kans op installatiefouten nihil.
  • Betrouwbaar & veilig. Verder heeft u de keuze uit twee vergrendelingssystemen. Het Techno safe-lock systeem is een permanente vergrendeling die enkel los gemaakt kan worden met behulp van een schroevendraaier. Afhankelijk van uw toepassing kunt u ook kiezen voor de manuele ontgrendeling.
  • Flexibiliteit. Dankzij de schroefcontacten, komt de micronnect tegemoet aan de behoefte aan maximale flexibiliteit bij installatie in het veld. De micronnect wordt gebruikt met flexibele en massieve draden van 0.25 mm² tot 1.5 mm².
  • Hoogwaardig. Tenslotte heeft Techno ook een anti-rotatiesysteem ontwikkeld om ervoor te zorgen dat de connector niet onverhoopt losschroeft.

Met de TH381 connector heeft Techno dus niet alleen de kleinste IP68 plug & socket schroefconnector in handen. Ze blinkt ook nog eens uit op vlak van veiligheid, betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid.

Naast de plug & socket uitvoering is de TH381 connector ook verkrijgbaar in een panel mount versie.

Wenst u de TH381 connector zelf eens testen? Dat kan uiteraard! Neem hier contact met ons op.

Meer Techno connectoren 

Meer LED connectoren

Download brochure