Nieuws

Nieuws

Terug naar nieuwsoverzicht

Maak uw buitenverlichting volledig waterproof met de xDRY connectorreeks van Techno

31 augustus 2017

Connectoren immuun maken voor water is dé uitdaging die de mensen achter het merk Techno dagelijks bezighoudt. ‘Met de lancering van de connectorreeks xDRY laat Techno dan ook zien dat ze water volledig de baas is’ geeft Benelux distributeur A&C Solutions aan.

Speciale anti-condensatie beschermlaag houdt vocht buiten

De nieuwste technologie achter de reeks betreft de ontwikkeling van een speciale anti-condens membraan laag die ervoor zorgt dat vochtcondensatie geen kans meer krijgt om via de kabel de connector binnen te dringen en tot bij uw verlichtingstoepassing te geraken. Daarmee is de bescherming van alle elektrische en elektronische componenten absoluut verzekerd. Dit verhoogt de kwaliteit van de kabelconnector en de langdurige betrouwbaarheid van uw verlichtingstoepassing aanzienlijk.

En Techno biedt nog veel meer!

'Wat we merken dat onze klanten bij het zien van de connectoroplossingen van Techno meteen onder de indruk zijn, niet alleen vanwege de waterdichte betrouwbaarheid’  laat A&C Solutions weten.’ Ook het compacte design en het aansluitgemak spelen een belangrijke rol. Daarnaast is er ook nog de besparing in tijd en geld die de connectoren bieden door het gebruik van een contactblok voor piercingschroeven. Veel van onze klanten beschouwen Techno connectoren dan ook als ongeëvenaarde toppers binnen hun vakgebied.

Voor een greep uit het anti-condensatie assortiment van Techno, klik hier. Voor meer mogelijkheden, neem gerust contact op met ons Lighting team via info@ac-solutions.be