Nieuws

Nieuws

Terug naar nieuwsoverzicht

Tijdens corona kunt u op ons blijven rekenen!

18 maart 2020

Het coronavirus houdt ons ondertussen allemaal in z’n greep. Met de meest recente maatregelen die de Belgische regering heeft afgekondigd, krijgen we steeds vaker vragen hoe wij als A&C Solutions hiermee omgaan.

100% operationeel met een minimale bezetting

Uiteraard nemen we het coronavirus zeer serieus en hebben we de nodige interne maatregelen getroffen om de risico’s in te perken. A&C Solutions blijft met een minimale bezetting op kantoor ten volle operatief. Ons sales team, onze customer support en onze logistieke afdeling staan nog altijd voor u paraat om uw aanvragen, orders en zendingen te verzorgen.

Toeleveranciers blijven produceren

Daarnaast is het belangrijk om te weten dat naast ons ook onze leveranciers hebben aangegeven hun productie en leveringen zoveel mogelijk te laten doorlopen. Wij staan dagelijks nauw in contact met hen om aanvragen en lopende orders af te stemmen. Het is onze grootste prioriteit om u hierover zo goed mogelijk op de hoogte te houden.

Mocht u toch nog verdere vragen hebben, neem dan zeker contact met ons op. Verder wensen we u, uw team en uw naasten veel moed om deze periode op een gezonde manier door te komen.

Team A&C Solutions