Nieuws

Nieuws

Terug naar nieuwsoverzicht

Waterdichte JWPF connector met stevige rubberen afdichting

21 december 2015

Veel waterdichte connectoren zijn groot, moeilijk hanteerbaar in een productie omgeving en duur. JST is de uitdaging aangegaan om al deze punten te verenigen in één connectoroplossing voor wire-to-wire en wire-to-board toepassingen.

Het resultaat is de JWPF connector series. Deze reeks van JST biedt een IP67 bescherming en is gemaakt van een messing vertind tab contact en een koperen vertind receptacle contact. Het contact systeem is geschikt voor 3A en 26-22 AWG draden (isolatiediameter 1,4 -1,6mm).

De JWPF serie heeft een uniek design in zowel de wire-to-wire als de wire-to-board uitvoering:

  • Een speciale afdichtingsring beschermd de interface in verbonden toestand tegen vocht, vuil, krassen en barsten
  • Om de draden individueel af te dichten gebruikt JST stevig rubberen afdichtingsmateriaal om een IP67 bescherming te garanderen.
  • Daarnaast, heeft het vrouwelijk contact een dubbele veer constructie dat zorgt voor een betere contactkracht
  • Tenslotte, gebruikt JST een in-house locking om de plug en de receptacle te vergrendelen. Dit voorkomt dat de verbinding ongewild loskomt.

Met deze unieke eigenschappen, biedt JST een interessant all-in-one connector oplossing voor compacte, waterproof installaties.

Klik op de desbetreffende link om alle technische specificaties van de wire-to-wire en de wire-to-board JWPF connector te bekijken.