Railway

Railway

Zurück zur Marktübersicht

Één netwerk, zoveel verbindingen

Het spoorwegnetwerk bestaat uit zeer uiteenlopende onderdelen zoals rollend materieel, spoorlijnen, signaleringen, signaalboxen, informatie- en amusementssystemen. Al deze systemen zijn onderling verbonden en afhankelijk van elkaar. Ze zorgen ervoor dat het vervoer vlot en tijdig verloopt. Door de uiteenlopende werkomstandigheden zijn de eisen die elk systeem stelt aan elektrische verbindingen zeer verschillend. Voor de spoorweg infrastructuur primeert bijvoorbeeld de robuustheid van connectoren en voor rolling stock is dat eerder de fail-safe Ethernet verbinding.

Op het juiste spoor

Met de juiste connectoren & power supplies voor on- en outboard spoorwegtoepassingen zet A&C Solutions zijn klanten direct op het juiste spoor. Onze Ethernet connectoren zijn allemaal uitvoerig getest en voldoen aan de industriestandaard NFF 16-101. Ook onze heavy duty connectoren zijn railway-proof. Ze weerstaan de meest extreme omstandigheden en zorgen voor een snelle en veilige aansluiting in het veld

Ontdek hier alle mogelijkheden van onze topfabrikanten Ilme, Nextys, Provertha, Hummel en Techno.

Ilme goes E-Xtreme

Ilme voegt aan haar bestaande reeks een nieuwe type connector behuizing toe, de E-Xtreme. Zoals zijn naam al doet vermoeden, zorgt de E-Xtreme ervoor dat toepassingen in extreme (weers)omstandigheden optimaal blijven functioneren.  De E-Xtreme van Ilme is dan ook een aangewezen oplossing voor onder andere spoorwegtoepassingen, wind turbines, automatiseringsinstallaties en marine- en petrochemische omgevingen.

Doorstaat 3.000 uur zoutsproeitesten

Zijn robuuste buitenkant is gemaakt van gegoten aluminium met titanium plasma beschermlaag om corrosiegevoelige omgevingen het hoofd te bieden. Zo overleeft de E-Xtreme zelfs 3.000 uur blootstelling aan zoutsproeitesten. Maar ook hevige schokken, ijs, extreem lage temperaturen, UV straling, zoutnevel en chemische vloeistoffen weet de E-Xtreme probleemloos te trotseren.

Speciale uitrusting maakt de E-Xtreme helemaal af

Bij de samenstelling van een dergelijk krachtige connector is Ilme doordacht te werk gegaan om elk onderdeel op punt te krijgen. De E-Xtreme is daarom ook voorzien van de volgende kenmerken:

 • een FKM afdichting die -40° tot +80° aankan
 • kappen met gegoten pinnen
 • een V-type vergrendeling
 • en een IP66, IP67 en IP69 beschermingsgraad
Videos
 • 1
  Video 1:
  E-Xtreme,...
 • 2
  Video 2:
  In...
 • 3
  Video 3:
  Provertha...
E-Xtreme, de ultieme bescherming in extreme omstandigheden

Hoe beschermt u uw connector in extreme omstandigheden? Ilme laat u hier kennismaken met dé oplossing, de E-Xtreme serie. 

 • 1
  Video 1:
  E-Xtreme,...
 • 2
  Video 2:
  In...
 • 3
  Video 3:
  Provertha...
In extremen Situationen können Sie sich auf das IP68 Gehäuse von Ilme verlassen

Extreme Situationen erfordern einen Allrounder, einen Anschluss, der sich nicht unterkriegen lässt. Ilme freut sich, Ihnen die IP68 Gehäuse-Serie vorzustellen. Aus korrosionsbeständigem Aluminium hergestellt, komplett wasserdicht, stoßfest und beständig gegen starke Vibrationen und Erschütterungen. Alles in einem Anschluss vereint.

Das IP68 Gehäuse von Ilme ist ideal für den Einsatz in der Bahnindustrie.

 • 1
  Video 1:
  E-Xtreme,...
 • 2
  Video 2:
  In...
 • 3
  Video 3:
  Provertha...
Provertha M12 Industrial Ethernet Crimp-Anschluss, die ideale Lösung für Bahnanwendungen Verbindung in rauen Umgebungen

Der Provertha I-Net 360° EMI/RFI M12 Ethernet Crimp-Anschluss mit einer IP67 Schutzart stellt eine ausfallsichere Ethernet-Verbindung und eine sichere Datenübertragung innerhalb von Transport- und Eisenbahnanwendungen sicher. Dies wird durch einen sicheren Kontakt des Ethernet-Signals durch die Verwendung von verdrillten Crimpkontakten erreicht. Die Kabelschirmung, der 360° EMI/RFI Rundkontakt mit der Crimphülse sichern zugleich eine vibrationsfeste Zugentlastung.  

vorige
volgende
Neuigkeiten

Es gibt im Augenblick keine Neuigkeiten über @Segment