Adels

Adels

Terug naar merkoverzicht

Stekerbaar installeren op maat

Het merk Adels contact is een begrip in de verlichtingsindustrie. Als sinds 1930 staan ze synoniem voor hoogwaardige oplossingen op het gebied van stekerbaar installeren voor binnenverlichting. Het succes van Adels is gebaseerd op een filosofie waar innovatie, kwaliteit en maatwerkoplossingen centraal staan. Ontdek hier het mooie aanbod SMD connectors, plug & socket connectors en IP65/IP66 connectors voor armatuuraansluitingen.

Compacte SMD connectoren zonder kunststofbehuizing

Adels contact voegt met de SMDblank serie een nieuwe variant toe op zijn bestaande SMD portfolio. De SMDblank serie is zeer compact van vorm en omvat SMD connectoren zonder kunststofbehuizing. Het unieke aan dit concept is dat het twee verbindingsmogelijkheden in één biedt. Enerzijds, kan de verbinding horizontaal gemaakt worden met massieve oftewel flexibele geleiders. Afhankelijk van de klantbehoefte, is het als alternatief ook mogelijk om de verticale doorvoerversie voor vaste geleiders te gebruiken.

Met een hoogte van slechts 2,5 mm is de SMDblank een compact connectortype. Desondanks is de connector zeer geschikt voor de verwerking via pick-and-place machines.

Deze flexibel inzetbare connector is beschikbaar in de volgende versies:

SMDflat 345 LED-SMD connectoren met een pinafstand van 4,0mm

SMDflat 545 LED-SMD connectoren met een pinafstand van 6,0mm

Adels videos
 • 1
  Video 1:
  Adels LED...
 • 2
  Video 2:
  De Adels...
 • 3
  Video 3:
  Flexibel...
Adels LED track biedt slimme oplossing voor lichtstraten in bedrijfspanden

Deze video toont u hoe u met LED track van Adels op een slimme manier lichtstraten in bedrijfspanden aansluit.

 • 1
  Video 1:
  Adels LED...
 • 2
  Video 2:
  De Adels...
 • 3
  Video 3:
  Flexibel...
De Adels LCS75 serie zorgt voor eenvoudige en snelle aansluiting van IP66 connectors

De LCS75 serie van Adels contact is speciaal ontworpen voor vochtbestendige, industriële armaturen. Zonder het armatuur te openen worden massieve draden met een diameter van Ø7,5 tot Ø 12,5mm gemakkelijk van buitenaf aangesloten. En ook weer zo ontkoppeld met behulp van een ontgrendelingssleutel.

Deze video toont u de quick wins die het LCS75 systeem van Adels u biedt.

 • 1
  Video 1:
  Adels LED...
 • 2
  Video 2:
  De Adels...
 • 3
  Video 3:
  Flexibel...
Flexibel stekerbaar installeren met de compacte AC164 van Adels Contact

Adels contact brengt met de AC164 een compact plug & socket connector systeem voor flexibele installaties. Door afhankelijk van de kabeldiameter op twee posities een trekontlasting brug te voorzien, zorgt Adels naast een veilige verbinding voor een brede inzetbaarheid van de AC164 voor tal van verlichtingstoepassingen.

De AC164 is beschikbaar in 2, 3, 4 en 5-polig met kabeldiameter mogelijkheden gaande van 5,0mm (2-polig) tot 11,5mm (5-polig).

Bekijk deze video hoe dit werkt in de praktijk.

vorige
volgende
Product overzicht
Adels nieuws