Nieuws

Nieuws

Terug naar nieuwsoverzicht

A&C Solutions zoekt accountmanager Industrie

02 oktober 2018

Ben je gebeten door technologie en zet je je kennis graag in om anderen te adviseren? Ben je als ambitieuze starter, ervaren accountmanager of inside sales engineer met groeiambities klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan zit je bij A&C Solutions goed.

Onze accountmanagers’ stek is aan tafel bij engineers om hun uitdagende projecten te voorzien van de juiste connector & power supply oplossing. Als specialist verdelen we een compleet assortiment connectoren en power supplies van topmerken. Deze zetten we in bij gerenommeerde fabrikanten binnen de industriële automatisering, E-mobility en LED verlichting. Samen met onze klanten denken we mee met de technologieën van morgen. Zo vind je bijvoorbeeld onze connectoren terug in revolutionaire chips voor de gezondheidszorg en in high speed e-bikes van topcoureurs.

Door onze sterke groei zijn we momenteel op zoek naar

2 accountmanagers Industrie voor de regio’s  Zuid-Nederland en Vlaanderen

die het een uitdaging vindt om de kansen binnen Industry 4.0 om te zetten naar nieuwe business

De functie:

Bij A&C Solutions ben je geen nummer binnen een logge organisatie maar maak je deel uit van een klein, dynamisch team aan specialisten. Je krijgt de kans krijgt om ruime kennis op te doen van onze merken, onze business en onze sales filosofie. Je volgt trainingen op de site van onze fabrikanten en bij externe sales consultants. Door je drive en eigen initiatief bepaal je uiteindelijk zelf hoe je pad er bij ons uit zal zien.

Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor een groep klanten. Je gesprekspartners zijn doorgaans engineers en aankopers. Door hun business te leren kennen weet je de noden van deze klanten te vertalen naar een deskundige uitleg en onderbouwd advies. Je vindt het daarnaast een uitdaging om binnen jouw markt nieuwe klanten te benaderen en hen te overtuigen van de meerwaarde om samen te werken met A&C Solutions als leverancier. Je houdt ervan om veel op pad te zijn.

Het profiel:

  • Je bent geknipt voor de job. Dit bewijs je door een bachelor opleiding in een technische en evt. commerciële richting  (elektronica, elektromechanica, elektriciteit, technisch commercieel adviseur)
  • Je bent representatief en je Nederlands en Engels is uitstekend in woord en geschrift.
  • Je bent georganiseerd en volgt je klanten/prospects zorgvuldig op.

 

Ons aanbod:

  • Je komt terecht in een sterk groeiend bedrijf dat klantgerichtheid hoog in het vaandel draagt en oog heeft voor eenieders zelfontplooiing en doorgroeimogelijkheden binnen het team.
  • Daarnaast zijn onze primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden uitstekend. Naast een goed salaris naar rato van ervaring en extralegale voordelen, krijg je een mobiele telefoon, laptop en representatieve auto tot je beschikking.

 

Spreekt deze functie je aan?

Stuur dan je CV met motivatie naar Marion Voermans, marion.voermans@ac-solutions.be. Indien je nog meer informatie over de functie wenst, neem dan ook gerust even contact op via telefoonnummer +32 14735370.

Inschrijving nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven?
Schrijf je dan hieronder in