Nieuws

Nieuws

Terug naar nieuwsoverzicht

ILME breidt Hygienic serie uit met compacte CKH behuizing voor F&B applicaties

16 oktober 2020

Door het succes van de Hygienic serie heeft ILME zijn aanbod aan F&B connectoren verder uitgebreid met de nieuwe CKH Hygienic behuizingen in maat 21.21. Hierbij heeft ILME nog meer ingezet op de behoefte van de industriële markt aan steeds compactere oplossingen. De CKH Hygienic van ILME biedt u talrijke voordelen bij gebruik binnen het spatgebied in uw machinepark: 

  • Robuust en veilig: gemaakt van zelfdovend thermoplastisch materiaal (PA) is de CKH Hygienic gemakkelijk te reinigen en bestand tegen de reinigings- en ontsmettingsmiddelen die vaak worden gebruikt in voedselverwerkende fabrieken.
  • Makkelijk identificeerbaar: blauw gekleurde bewegende of verwijderbare onderdelen kunnen gemakkelijk worden geïdentificeerd door video-inspectie om besmetting in voedselproducten te voorkomen. De vergrendelingshendels zijn ook traceerbaar door metaaldetectoren. 
  • Duurzame oplossing: door de IP 66/67/69 beschermingsgraad is de CKH Hygienic behuizing zeer goed bestand tegen hogedruk- en hoge temperatuurreiniging en biedt het een duurzame oplossing voor veeleisende F&B applicaties.

Uiteraard voldoet deze nieuwe ILME reeks ook aan alle eisen die de F&B sector stelt aan componenten (ECOLAB® en EHEDG richtlijn n.32). Daarnaast zijn de CKH behuizingen perfect te combineren met het uitgebreide aanbod compacte inserts van ILME, inclusief power, signaal en data connectoren.

Voor meer technische specificaties, download de datasheets hieronder of contacteer onze connectorspecialisten

Download datasheet