Nieuws

Nieuws

Terug naar nieuwsoverzicht

Higo mini-B connector meest populaire e-bike connector

02 december 2016

Na de officiële introductie van Higo in Europa, is de vraag naar e-bike connectoren in een stroomversnelling terechtgekomen. Higo’s gespecialiseerde aanpak blijkt precies datgene te zijn wat nodig is in een markt waar iedereen zoekende is hoe ze best het toenemende aantal  en veelal complexe elektrische verbindingen kunnen integreren in hun e-bike design.

Neem de veelzijdige mini-B connector van Higo. Deze connector heeft het voortouw genomen in de vraag naar e-bike connectoren. Dankzij het compacte formaat (inbouwlengte van 62mm en een buitendiameter van slechts 9mm), de IP66 beschermingsgraad en het hoge polenaantal (2 tot 6 polig), is de mini B connector uitermate populair onder fabrikanten e-bike remmen, verlichting en displays.

Daarnaast werkt Higo binnen het mini-B assortiment connectoren met een duidelijke kleurcodering die overeenstemt met het aantal polen op elke connector. Dit maakt deze connector ook zeer gebruiksvriendelijk in het veld.

A&C Solutions is de exclusieve, voorraadhoudende distributeur van Higo in Europa en levert o.a. de mini-B connector uit voorraad binnen 2 werkdagen overal in Europa.