Nieuws

Nieuws

Terug naar nieuwsoverzicht

Ilme goes E-Xtreme

16 mei 2018

Ilme voegt aan haar bestaande reeks een nieuwe type connector behuizing toe, de E-Xtreme. Zoals zijn naam al doet vermoeden, zorgt de E-Xtreme ervoor dat toepassingen in extreme (weers)omstandigheden optimaal blijven functioneren.  De E-Xtreme van Ilme is dan ook een aangewezen oplossing voor onder andere spoorwegtoepassingen, wind turbines, automatiseringsinstallaties en marine- en petrochemische omgevingen.

Doorstaat 3.000 uur zoutsproeitesten

Zijn robuuste buitenkant is gemaakt van gegoten aluminium met titanium plasma beschermlaag om corrosiegevoelige omgevingen het hoofd te bieden. Zo overleeft de E-Xtreme zelfs 3.000 uur blootstelling aan zoutsproeitesten. Maar ook hevige schokken, ijs, extreem lage temperaturen, UV straling, zoutnevel en chemische vloeistoffen weet de E-Xtreme probleemloos te trotseren.

Speciale uitrusting maakt de E-Xtreme helemaal af

Bij de samenstelling van een dergelijk krachtige connector is Ilme doordacht te werk gegaan om elk onderdeel op punt te krijgen. De E-Xtreme is daarom ook voorzien van de volgende kenmerken:

  • een FKM afdichting die -40° tot +80° aankan
  • kappen met gegoten pinnen
  • een V-type vergrendeling
  • en een IP66, IP67 en IP69 beschermingsgraad

Tijdens de E&A beurs in Utrecht op 30 mei presenteert A&C Solutions Ilme’s nieuwste telg aan het publiek. U bent van harte welkom op stand 7A020. Registreer uw gratis bezoek alvast hier. Gebruik hiervoor relatiecode: EA1003


Voor meer informatie omtrent de Ilme E-Xtreme download brochure

Ontdek alle mogelijke Ilme E-Xtreme samenstellingen download catalogus