Nieuws

Nieuws

Terug naar nieuwsoverzicht

Kleine broer van AC 166, de AC164, nu ENEC en UL gecertificeerd

16 november 2018

De volgende generatie connectoren voor het stekerbaar installeren, de AC164 reeks, is nu ENEC en UL gecertificeerd. Deze 2 tot 5 polige connectoren en bijbehorende kabeldelen voldoen aan de strenge eisen gesteld door richtlijn EN61535.

Kleine broer van welgekende AC 166 reeks

Met de helft van de omvang, is de AC164 reeks letterlijk de kleine broer van de welgekende AC166®. Desondanks biedt de serie dezelfde voordelen qua flexibiliteit.

Dankzij de kleine afmetingen is deze plug & play connector uitermate geschikt voor grootschalige verlichtingsprojecten bij de inrichting van gebouwen en beurzen. De vaak grote tijdsdruk waar deze projecten aan onderhevig zijn, wordt aanzienlijk beperkt doordat meten, snijden, strippen en schroeven niet meer nodig is.

Doordat de AC 164 compact en eenvoudig te installeren is, bespaart het dus tijd en kosten. Bovendien maakt het modulaire systeem hergebruik van componenten mogelijk. De AC 164-connector is in de hoge uitvoering zonder trekontlasting bijzonder geschikt voor installatie in armaturen en apparaten met een kleine installatieruimte. 

Voor meer technische informatie, download hieronder de datasheets van de 2 tot 5 polige standaardversie

AC 164 2-polig

AC 164 3-polig

AC 164 4-polig

AC 164 5-polig

Inschrijving nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven?
Schrijf je dan hieronder in