Nieuws

Nieuws

Terug naar nieuwsoverzicht

Lancering Daitron low noise power supplies tijdens PE event

11 juni 2019

Op 19 juni 2019 vindt het Power Electronics event plaats in de Brabanthallen in Den Bosch. Het belooft een dag te worden waarin je volledig ondergedompeld wordt in een diversiteit van toepassingen en kennis maakt met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van power electronica.

A&C Solutions is ook van de partij. Je wint op onze stand gemakkelijk advies in voor je toepassing en je maakt kennis met het complete assortiment power connectoren van A-merken Hummel en Ilme alsook voedingen van marktleider Delta en nichespecialst Nextys. Daarnaast presenteert A&C Solutions de low noise power supplies van kersverse leverancier Daitron tijdens een lezing die in het teken staat van: 

wat is ripple & noise? wat zijn de oorzaken en de effecten van ripple & noise en hoe beinvloedt dit je keuze voor de juiste power supply? gegeven door Mr. Hiroshi Terui, Daitron Japan

Toenemende vraag naar hogere precisie en fijnere apparatuur

Voor A&C Solutions biedt de aanvulling van Daitron’s low noise power supplies op het assortiment een mooie kans om deze groeiende niche markt verder uit te bouwen. Manager Jan Van Dijck: ‘De medische wereld en de meet & regeltechniek in het algemeen worden gekenmerkt door een steeds hogere nauwkeurigheid van meetprestaties en steeds kleiner wordende meetapparatuur. De low noise voedingen van Daitron sluiten hier perfect op aan. Ze zijn niet alleen compact en lichtgewicht maar beschikken daarnaast ook over een unieke technologie, het zogenaamde ‘soft switching’.

Daitron's soft switching verlaagt storingsniveau tot 10%

Soft switching zorgt ervoor dat de uitgangs-ripple, EMI-emissie en lekstromen zeer laag zijn. Het storingsniveau wordt hierdoor gereduceerd tot 10% ten opzichte van standaard voedingen. Dit leidt tot een hogere nauwkeurigheid van meetprestaties.’

Wil je hier hier graag eens een demo van zien of ben je benieuwd op welke manier power connectoren en voedingen iets voor je kunnen betekenen? Je bent van harte welkom op 19 juni.

Registreer je bezoek hier