Nieuws

Nieuws

Terug naar nieuwsoverzicht

Populaire Techno IP68 connector reeks voor heavy duty omgevingen breidt verder uit

16 november 2020

Ook bij Techno blijft de ambitie groot om hun IP68 connector series TH405/TH406 nog beter aan te laten sluiten bij de noden van de markt. Vooral als het gaat om verlichtingstoepassingen in omgevingen waar mechanische vereisten hoog en de omgevingsomstandigheden uitdagend zijn, gaat Techno tot het uiterste om zijn rol als specialist waar te blijven maken.

IP68 connector reeks verlicht de straten van Rome

Techno zet de IP68 connector reeks TH405/TH406 al veelvuldig in voor de overschakeling van traditionele lampen naar LED-straatverlichting. Zo ook in Rome waar multiservicebedrijf Acea de straten van de hoofdstad heeft voorzien van LED-verlichting met behulp van de TH405/TH406 connectoren.

Uitbreiding 8-polige IP68 connector voor heavy duty toepassingen

Ook voor de echte heavy duty toepassingen is de IP68 connector reeks een aangewezen oplossing. Naast de bestaande 2 tot 6 polige connectoren, heeft Techno onlangs de TH405/TH406 reeks verder uitgebreid met een 8-polige versie. Dit met het oog op veeleisende verlichtingstoepassingen in industriële ruimtes waar klimatologische omstandigheden zoals hoge luchtvochtigheid en extreme temperaturen een belangrijke rol spelen.

Deze nieuwe 8 polige TH405/TH406 connector kan zijn mannetje dus perfect staan in heavy duty omgevingen en is tevens favoriet onder de installateurs. Zijn belangrijkste troeven zijn:

  • IP68 beschermingsgraad
  • Bayonet vergrendelingssysteem met een veiligheidsslot. Enkel ontgrendelbaar met een tool.
  • De behuizing is uitwisselbaar met 2 tot 8-polige inserts. 
  • De 8-polige TH405/TH406 connector is geschikt voor 10A toepassingen tot 400V in wisselstroom. De 2-6 polige connectoren kunnen tot 25A / 400V aan.
  • Compacte vormgeving. Neemt maar liefst 60% minder ruimte in dan andere oplossingen, zoals de IEC309 industriële connectoren.
  • Door schroefversie makkelijk te installeren, met kabels tot 13,5mm buitendiameter.
  • Zeer hoge weerstand tegen UV-straling (index F1, volgens de UL746C-norm) en bestand tegen extreme temperaturen en corrosie door externe factoren.
  • De 3- en 5-polige waterdichte connectoren zijn ook UL- en CSA gecertificeerd voor de VS en Canada.

Deze reeks IP68 connectoren zijn direct uit voorraad leverbaar bij ons. Voor meer informatie, download de technische fiche of neem contact op met onze verlichtingsspecialisten voor vragen over uw toepassing.

Download technische fiche 8-polige TH405

Download technische fiche 8-polige TH406