Nieuws

Nieuws

Terug naar nieuwsoverzicht

A&C Solutions sleept WOTS Tech Award binnen met Nextys DCW20

05 oktober 2018

A&C Solutions heeft gisteren voor de tweede maal op rij de WOTS Tech Award voor de World of Electronics in de wacht gesleept. Deze prijs wordt uitgereikt aan de meest favoriete noviteit van de WOTS beurs (World of Technology & Science).

Nextys DCW20

De ingezonden noviteit van A&C Solutions betrof deze keer de nieuwe Nextys DCW20. De DCW20 is namelijk 's werelds eerste intelligente, programmeerbare all-in-one batterijlader/DC-UPS/DC-DC converter. Deze module onderscheidt zich vooral door de tweeledige functie voor de gebruiker, enerzijds de DC-UPS functie en anderzijds de programmeerbare DC/DC converter. Daarnaast biedt de Nextys DCW20 een aantal extra voordelen voor de gebruiker, te weten:

  • De DCW20 werkt met elke mogelijke batterijsamenstelling. Dat maakt de unit enorm veelzijdig en aanpasbaar aan de toepassing van iedere gebruiker.
  • De unit zorgt ook voor bedrijfszekerheid door bij netuitval te zorgen voor back-up via de batterij. Hierdoor worden risico’s beter beheerst en kosten bespaard.
  • En het ondersteunt de Industry 4.0 trend door de mogelijkheid om data op elk moment, ook op afstand te monitoren en het apparaat waar nodig bij te sturen.
  • Met 54mm breed is de DCW20 een uiterst compacte DC-UPS/DC-DC converter

 

Merk met veel potentie

'Voor A&C Solutions en ook Nextys is de Tech Award een enorme opsteker' meldt zaakvoerder Franky Vanlerberghe trots. 'In de wereld van de voedingen is Nextys in de Benelux nog een relatief onbekend merk. Toch toont Nextys met deze DCW20 dat het een echte voorloper is als het gaat om intelligente DIN-rail power supplies. We zijn er dan ook van overtuigd dat we in de toekomst nog veel gaan horen van Nextys. Bij deze wens ik iedereen nogmaals te bedanken die voor ons gestemd heeft!'

Voor meer informatie omtrent de technische specs van de Nextys DCW20, klik hier. Wenst u meer informatie over wat Nextys voor u kan betekenen, contacteer dan onze power supply specialisten.

 

Inschrijving nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven?
Schrijf je dan hieronder in