Nieuws

Nieuws

Terug naar nieuwsoverzicht

Als een voordelige, mainstream connector exact is wat u nodig heeft

04 december 2017

Met industrie 4.0 in het achterhoofd ligt de focus bij veel connectorfabrikanten op de ontwikkeling van slimme, hybride connectoren. Hierbij vergeten we soms dat het bij een groot deel van de markt nog altijd draait om eenvoudige industriële toepassingen. Een standaard connectoroplossing voldoet hier dan ook prima aan de eisen.

De juiste investering voor de juiste connector

Toch merken we bij onze klanten dat voor dit soort toepassingen vaak toch nog een connector gekozen wordt die veel meer in zijn mars heeft. Een overgekwalificeerde connector dus.  En een overbodige investering. Ilme heeft speciaal voor niet-agressieve omgevingen een connector reeks ontwikkeld aan een optimale prijs/kwaliteit verhouding, de JEI series. Met de JEI series laat Ilme u volledig vrij om uw connector zelf samen te stellen. En het biedt u nog een mooi economisch voordeel ook. Door het gebruik van kunststof beugels bespaart u maar liefst 20% - 30% ten opzichte van vergelijkbare connectoren.

Laat u inspireren door de mogelijkheden die de JEI series u biedt en download de complete folder hier of bekijk de video.