Nieuws

Nieuws

Terug naar nieuwsoverzicht

Yamaichi lanceert IP68 push-pull connector design

30 augustus 2018

Yamaichi breidt zijn aanbod Y-Circ® P nu uit met een waterproof connector serie, de T-series. De nieuwe IP68 T-series is gebaseerd op dezelfde technologie als de Y-Circ P reeks en is perfect uitwisselbaar met bestaande push-pull connectoren op de markt. Daarnaast biedt het ook nieuwe features.

Eendelige kabelklem zorgt voor een foutloze installatie

In vergelijking met andere connectoren (met maximaal drie delen) is de afdichting van de kabel bij de T-series gereduceerd tot één enkele afdichtingsklem. Dit vereenvoudigt de installatie en minimaliseert het risico op schade aan de afdichting.

Geoptimaliseerd vergrendelingssysteem

De standaard 3 vergrendelingshaken in de behuizing, die ondersteuning bieden bij de installatie, zijn terug gebracht naar 2 haken maar zijn aanzienlijk verlengd. Dit verhoogt het aantal steekcycli substantieel. De langere haken hebben dezelfde codering als de B-series.

Bovendien zorgen speciale poolcontacten voor gegevensoverdracht aan hoge snelheid voor een storingsvrije datatransmissie tot 10 Gbps. Hiermee biedt Yamaichi nieuwe mogelijkheden binnen industriële en data netwerk toepassingen.

Productie in Duitsland

Ook deze nieuwe waterproof Y-Circ® P T-series wordt geproduceerd door Yamaichi Electronics in Duitsland. Op deze manier kan Yamaichi snel en flexibel tegemoet komen aan de wensen van Europese klanten. Momenteel is de versie van de T-series in maatvoering 09 al direct beschikbaar als IP68 kabelconnector, kabel- en PCB socket. Andere maatvoeringen zijn binnenkort beschikbaar.

Stel alvast uw ideale Y-Circ® P T-series push-pull connector samen via de Yamaichi product configurator.

Voor een overzicht van het aanbod Yamaichi push-pull connectoren download catagolus 

Voor meer informatie, neem contact op met onze connectorspecialisten. We helpen u graag verder!

Inschrijving nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven?
Schrijf je dan hieronder in