Yamaichi

Yamaichi

Back to brand overview

Push-pull ontwikkeld vanuit de klant

Yamaichi push-pull connectoren staan voor 100% Duits topfabrikaat. Zowel de ontwikkeling als de productie van de industriële connectoren vindt plaats in Duitsland. Hierdoor staat Yamaichi dichtbij de Europese markt en kan het snel reageren op de noden van Europese klanten.

The better push-pull connector

Door de focus op hoogwaardige, uiterst betrouwbare connectoren voor veeleisende toepassingen heeft Yamaichi op korte tijd een gerenommeerde naam opgebouwd binnen de industriële automatisering en daarbuiten. De drive is groot om voor de klant het verschil te maken door extra features te ontwikkelen die het gebruiksgemak verhogen, de verbinding nog betrouwbaarder maken of de connector verkleinen. De Y-Circ® P push-pull connector serie is hier zeker een mooi resultaat van.

Klantspecifieke contact configuraties

Yamaichi laat ook zijn commitment aan de klant zien door klantgerichte contact configuraties te produceren met een korte levertijd. De klant is vrij om verschillende combinaties van grotere en kleinere contacten te kiezen, zelfs voor kleinere hoeveelheden.

Bekijk alvast het complete assortiment via de links in het productoverzicht. Heeft u al een idee wat u nodig heeft? Stel dan uw ideale push-pull connector samen

Download de Yamaichi Y-Circ® P catalogus

Y-Circ® P: de voorloper in push-pull

Met de Y-Circ® P series laat Yamaichi de concurrentie op veel vlakken achter zich. Om te beginnen is de Y-Circ® P tot 20% korter dan vergelijkbare ronde connectoren op de markt. Hierdoor is de connector lichter en dus minder vatbaar voor vibraties. En nog belangrijker: de klant heeft meer ruimte binnen de applicatie.

Snelle, makkelijke en foutloze assemblage

Daarnaast is de serie sneller, makkelijker en foutloos te assembleren door het gebruik van identieke halve schelpen. Een belangrijk extra voordeel van dit systeem is dat de wartelring via een locking in de housing vast zit. Hierdoor kan de kabel onmogelijk meedraaien. Dit zorgt ook voor een betere trekontlasting.

Identieke bouwdiepte van connector sockets

Alle sockets zijn bovendien voorzien van dezelfde inbouwdiepte. Hierdoor sluit de klant zonder problemen verschillende sockets aan op dezelfde PCB. Daarbij is de volledige serie ook uitwisselbaar met andere merken.

Download brochure

Yamaichi videos
 • 1
  Video 1:
  M12 Push...
 • 2
  Video 2:
  Waar...
M12 Push Pull Connector 1st International Standard IEC 61076 2 012 for Yamaichi

Meet the M12 Push-Pull design from Yamaichi Electronics. This design is the first M12 Push-Pull connector with International Standard IEC 61076-2-012. That's why M12 push-pull design-ins are now possible for M12 push-pull systems, without having to use proprietary designed solutions.

 • 1
  Video 1:
  M12 Push...
 • 2
  Video 2:
  Waar...
Waar maakt de Yamaichi Y-Circ® P series het verschil voor u?

Ontdek in deze video de vele voordelen die Y-Circ® P connector series biedt om u een hogere betrouwbaarheid en een betere gebruikservaring te geven.

vorige
volgende
Yamaichi news

There is currently no news available on Yamaichi