Nieuws

Nieuws

Terug naar nieuwsoverzicht

A&C Solutions is op zoek naar een Inside Sales Engineer

23 september 2016

Voor onze afdeling Verkoop is A&C Solutions op zoek naar een

Inside Sales Engineer Industriële Automatisering

die onze accountmanagers op professionele wijze ondersteunt en klanten op vlotte en klantgerichte wijze bedient.

De functie:

Je maakt deel uit van een klein maar ervaren team aan connectorspecialisten. Binnen het team Industrie is het jouw taak om klanten technische ondersteuning te bieden en ze op de hoogte te houden van hun orderstatus. Je werkt offertes uit richting de klant en volgt ze verder op. Ook zorg je voor het after-sales traject.

Met behulp van interne product technische- en commerciële opleidingen ben je in staat een vlot, professioneel contact op te bouwen met klanten en weet je nieuwe verkoopkansen af te dwingen/te  benutten. Je vindt het daarbij een uitdaging om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen binnen jouw segment en deze te vertalen naar mogelijkheden voor A&C Solutions. Op deze manier bouw je verder aan duurzame relaties en help je mee de Industrie tak binnen A&C Solutions op de kaart te zetten. 

Het profiel:

  • Via opleiding of ervaring heb je een technische commerciële achtergrond (elektronica, mechanica, elektriciteit)
  • Je hebt een klantgerichte instelling en beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden in het Nederlands en Engels. Eventuele beheersing van een andere vreemde taal (Frans of Duits) is zeker een pré.
  • Je aanpak richting de klant is vlot, enthousiast en altijd professioneel. Je legt en onderhoudt makkelijk contacten en beschikt over een uitstekend commercieel inzicht.
  • Wanneer zaken anders gaan dan verwacht, stel je je flexibel en gedreven op om deze op een correcte en daadkrachtige manier op te volgen.
  • Je bent georganiseerd en volgt je werkzaamheden zorgvuldig op. Je legt offertes, orders, afspraken en opvolgacties nauwkeurig vast in het ERP/CRM systeem.
  • Je bent iemand die vooruit wil, nieuwsgierig is en dingen naar zich toe trekt. Je voert niet louter uit maar denkt ook mee over hoe onze dienstverlening nog beter zou kunnen in de toekomst.Je cijfermatige inzicht ondersteunt je bij het maken van nauwkeurige berekeningen voor maatwerk projecten.
  • Je bent bovenal een teamspeler en hebt een positieve invloed op de groepssfeer.

Ons aanbod:

  • Je komt terecht in een sterk groeiend bedrijf dat professionalisme en klantgerichtheid hoog in het vaandel draagt en oog heeft voor eenieders zelfontplooiing en doorgroeimogelijkheden binnen het team.
  • Daarnaast zijn onze primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden uitstekend. Naast een goed salaris naar rato van ervaring biedt A&C Solutions extralegale voordelen zoals een 13e maand, ADV dagen, maaltijdcheques en een groepsbonusregeling.

Spreekt deze functie je aan?

Stuur dan je sollicitatiebrief met CV en recente pasfoto naar Marion Voermans, marion.voermans@ac-solutions.be. Indien je nog meer informatie over de functie wenst, neem dan ook gerust even contact op.