Our Motto:
A connector or power supply solution that matches, we don’t settle for anything less’

Bekijk video

Over Ons

U staat bij ons centraal

A&C Solutions verkoopt geen producten, maar oplossingen. En een oplossing is er pas echt één als deze volledig voldoet aan uw wensen. Het maakt niet uit of u op zoek bent naar een connector, voeding of een maatwerk kabelset. Wij staan voor u klaar om u de juiste oplossing voor te stellen tegen de beste voorwaarden.

Een team van ervaren professionals

Een groot deel van de engineers die bij ons terecht komt, geeft aan dat ze vaak door de bomen het bos niet meer zien. Ze raken verdwaald tussen de vele aanbieders, mogelijkheden en productspecificaties. A&C Solutions heeft een professioneel team van connector en power supply specialisten met sectorspecifieke kennis.  Aan de hand van uw specificaties zetten wij de mogelijkheden voor u op een rijtje en stellen we u de ideale connector en/of power supply oplossing voor.

Een totaaloplossing voor uw toepassing

Onze klanten zijn vaak niet alleen op zoek naar een connector oplossing. Veelal moet deze connector nog verwerkt worden tot een maatwerk kabelset en/of heeft de klant een bijpassende elektrische voeding of LED driver nodig. Bij A&C Solutions bieden we u deze totaaloplossing aan. Daarnaast beheren we desgewenst uw voorraad. Omdat A&C Solutions direct aan de bron zit, bent u altijd verzekerd van de beste prijs en een snelle beschikbaarheid. 

Kennis & aanbod afgestemd op uw markt

Connectoren en voedingen worden in veel markten ingezet. Dat maakt ons werkveld behoorlijk breed. Binnen A&C Solutions vinden we het belangrijk dat we mee zijn in de wereld van onze klanten. Juist daarom kiezen we er bewust voor om onze kennis en het aanbod connectoren en voedingen af te stemmen op een aantal specifieke segmenten, zijnde Automation & Railway, E-mobility en LED Lighting. Binnen deze segmenten werken we samen met een 12 tal connector & power supply fabrikanten die allen een voortrekkersrol vervullen binnen hun vakgebied.

Logistieke dienstverlening op maat

Het is vanzelfsprekend dat klanten pas hun producten nodig hebben op het moment dat ze in eigen huis verder verwerkt worden. Als voorraadhoudende distributeur levert A&C Solutions een groot deel van de gangbare connector en power supply oplossingen direct uit voorraad binnen 24 uur. Daarnaast zorgen onze logistieke diensten ervoor dat uw productieproces vlot blijft verlopen. Zo biedt A&C Solutions de mogelijkheid om in overleg een bepaalde voorraad in beheer te nemen of bestellingen op afroep af te nemen. 

Gespecialiseerd netwerk van productie partners

A&C Solutions werkt samen met assembly partners in de Benelux, Oost-Europa en China. Onze partners zijn uitgerust met de modernste, geautomatiseerde apparatuur en zijn net als A&C Solutions allen ISO 9001 gecertificeerd. Ze hebben daarnaast een rijke staat van dienst in tal van industrieën, gaande van consumentengoederen tot de automobielindustrie. Afhankelijk van het type connectoren, de bestelde hoeveelheden, de vereiste tooling, de benodigde flexibiliteit en de gewenste levertijd, beslist A&C Solutions welke assemblage partner het best matcht met elke opdracht. 

Partnership met leveranciers is de sleutel tot ons succes

A&C Solutions is ervan overtuigd dat je enkel succesvol kunt zijn wanneer je nauw samenwerkt met je leveranciers. Onze samenwerkingsverbanden maken het mogelijk om in te spelen op de wensen van onze klanten op het gebied van maatwerk, levertijden, expertise en flexibiliteit. Door deze gebundelde kracht vormen we een ijzersterk team!

Onze ultieme drijfveer: een tevreden klant!

bron: klanttevredenheidsonderzoek 2018