Binder

Binder

Terug naar merkoverzicht

Toonaangevend binnen de industrie

Binder is een toonaangevende fabrikant op het gebied van industriële connectoren, kabelconnectoren, paneel en power connectoren voor de automatisering, machine- & apparatenbouw en meet- & regeltechniek. Binder’s uitgebreid assortiment ronde connectoren voldoet aan verschillende standaarden (IP40/IP67) en varieert van sub-miniatuur connectoren met een externe diameter van slechts 6 mm, tot meerpolige power connectoren met een diameter van 44 mm.  Hierbinnen is er ook oneindig veel keuze uit verschillende uitvoeringen zoals: push-pull, snap-in, bayonet, M9,M16, M23, M25, RD24 en RD30.

Binder NCC series: altijd IP67 beschermd

De NCC (Not Connected Closed) serie 770 van Binder is de ultieme oplossing voor toepassingen die ten allen tijde volledig waterdicht (IP67) moeten zijn. Het unieke aan de Binder 770 serie NCC is een speciaal afsluitingsmechanisme aan de binnenkant van de connector die de contactvlakken afschermt van water, vuil en vreemde voorwerpen zelfs wanneer ze niet verbonden zijn. Een ander belangrijk aspect is dat de contactelementen door deze technologie ook touchproof zijn en daarmee dus ook beschermd tegen manipulatie.

De Binder 770 serie NCC biedt hiermee een veel groter potentieel dan bestaande systemen en spaart daarbij extra kosten voor componenten en montagewerkzaamheden uit. Deze serie is uitermate geschikt voor bedrijven actief in de meet- en regelapparatuur, medische apparatenbouw en machinebouw in het algemeen.  

Binder videos
 • 1
  Video 1:
  Binder...
 • 2
  Video 2:
  De nieuwe...
Binder NCC serie 770: altijd en overal waterdicht!

De nieuwe NCC (Not Connected Closed) serie 770 van Binder: de ultieme oplossing voor toepassingen die ten allen tijde volledig waterdicht (IP67) moeten zijn.

Het unieke aan de Binder 770 NCC serie is een speciaal afsluitingsmechanisme aan de binnenkant van de connector die de contactvlakken afschermt van water, vuil en vreemde voorwerpen zelfs wanneer ze niet verbonden zijn. 

 • 1
  Video 1:
  Binder...
 • 2
  Video 2:
  De nieuwe...
De nieuwe Binder HEC connector, de stoere broer van de NCC series en klaar voor het zware werk

Het assortiment van Binder is onlangs aangevuld met de 696 HEC connector (Harsh Environment Connector), een speciale connector die tegemoet komt aan de steeds toenemende automatiseringsgraad binnen ruwe omgevingen zoals de agrarische technologie (tractoren, zaai- en oogstmachines), milieu- en procestechniek, bouwmachines, verkeerssignalisatie en energiewinning. 

 

vorige
volgende
Binder nieuws

Er is momenteel geen nieuws over Binder