Delta

Delta

Terug naar merkoverzicht

Delta voedingen, wereldspeler van formaat

Delta is een speler van wereldfaam op het gebied van power supplies. Al meer dan 40 jaar mag Delta zich een gerenommeerde ODM partner noemen van vele Fortune® 500 bedrijven binnen de automatiserings-, medische en consumentenelektronica branche.

Een portfolio van meer dan 500 uitvoeringen

De groeiende populariteit van de CliQ DIN Rail Power Supply en PMC Panel Mount Power Supply-serie heeft Delta destijds aangezet tot de ontwikkeling van veel meer standaard AC/DC converters voor veeleisende toepassingen, gaande van fabrieksautomatisering tot de F&B-industrie. Hierdoor is Delta met zijn ruime assortiment DIN rail, panel mount en open frame power supplies inmiddels bekend bij een zeer breed publiek. Vandaag de dag telt het aanbod voedingen al meer dan 500 modellen. En dit breidt nog continue uit!

Benieuwd naar het aanbod voedingen van Delta? Selecteer één van de categorieën hiernaast of 

Ga naar de productfilter

Delta voedingen: Mastverlichting aangestuurd vanaf de grond 

De nieuwe EUCO Arena Sport LED driver serie van Delta is ontwikkeld om verlichtingsfabrikanten een veelzijdige oplossing te bieden voor talrijke industriële en commerciële verlichtingstoepassingen zoals hoge mastverlichting, recreatieve sportverlichting, (lucht)haven- en parkeergarageverlichting.

De reeks is voorzien van drie onafhankelijke uitgangskanalen met elk een maximaal vermogen van 500 W (totaal 1500 W) en de drivers hebben een breed temperatuurbereik. Dit garandeert een continu bedrijf en een langdurige betrouwbaarheid voor de meest robuuste toepassingen.

Plaatsing LED driver tot 200 meter van het armatuur

Het unieke aan de LED-drivers van de Delta EUCO Arena Sport serie is dat ze tot 200 meter van het armatuur geplaatst kunnen worden. Doordat de drivers niet langer meer in een hoge mast worden geplaatst is er geen hoogwerker (die grasvelden kan beschadigen) of professionele klimmer nodig voor onderhoud en installatie van de driver. Met de EUCO Arena Sport-drivers kan onderhoud dus gemakkelijk ter plekke uitgevoerd worden.

Lees het volledige persbericht hier. Voor meer technische informatie, contacteer onze specialisten, of: 

Download de datasheet

Delta videos
 • 1
  Video 1:
  Configuree...
 • 2
  Video 2:
  Ontdek...
Configureerbare voedingen van Delta voor medische en industriële toepassingen

De Delta MEG-A-serie is een reeks van AC-DC configureerbare voedingen die speciaal ontwikkeld is voor zowel medische als industriële toepassingen. Deze geïsoleerde vermogensmodules stellen de gebruiker in staat om output tot een maximum van 3.000 watt te configureren en te combineren met enkele of dubbele outputmodules.

 • 1
  Video 1:
  Configuree...
 • 2
  Video 2:
  Ontdek...
Ontdek het veelzijdige aanbod voedingen van wereldspeler Delta

A&C Solutions Sales Manager Jan Van Dijck neemt u mee door het veelzijdige aanbod voedingen dat Delta te bieden heerft. Heeft u vragen over Delta of één van Delta's series, neem dan gerust contact op met Jan

vorige
volgende
Delta nieuws