Higo

Higo

Terug naar merkoverzicht

CONNECTOREN VOOR COMPLEET E-BIKE SYSTEEM

Higo is een toonaangevende fabrikant op het gebied van signaal-, batterij-, motor-, main cable connectoren en Y-splitters voor E-bikes. Higo is dé connector standaard binnen de E-bike wereld vanwege zijn vermogen om voor het gehele E-bike systeem een compleet assortiment connectoren te leveren. Wat Higo uniek maakt in de E-bike wereld is de flexibiliteit en de snelheid waarmee ze maatwerk e-bike connectoren en kabelsets op de markt brengt. Higo connectoren zijn compact, bieden hoge vermogens (tot 25A) en zorgen voor een waterdichte verbinding (IP66/IP67) voor iedere e-bike.  

Ontdek alle producten, nieuwe designs, nieuws, projecten en video's op deze pagina. Voor vragen of meer informatie:

Contacteer onze e-bike specialisten

 Download onze 2019/2020 brochure

Nog compacter met meer polen

Steeds compactere oplossingen met nog meer polen blijft een hot topic in de E-bike markt. Higo’s engineers zoeken continu de grenzen op van het rondvormig design en proberen nieuwe, ruimtebesparende ontwerpen te bedenken die nog beter aan de verwachtingen van de klant voldoen.

Rondvormig connector design tot het uiterste gedreven

Voor het assortiment signaal connectoren heeft Higo de traditionele manier om mannelijke en vrouwelijke contacten te scheiden losgelaten. In de nieuwe connector, de 6 polige Z606D, combineert Higo 3 mannelijke en 3 vrouwelijke contacten in elke connector om zo een diameter van slechts 6mm te realiseren. Voor het gamma motor connectoren heeft Higo zelfs een 11-polige connector met een vermogen van 25A binnen een diameter van 15mm ontwikkeld. Is dit de absolute grens? Blijf ons uitdagen en we zullen altijd proberen een stapje (lees mm) verder te gaan!

Hoe platter hoe beter

Naast het rondvormige design, heeft Higo zich ook sterk gemaakt om nieuwe connector designs te ontwikkelen met een plattere en bredere vorm zodat ze beter weggewerkt kunnen worden in E-bike frames. Het resultaat is de introductie van een 6- (Z610C) en een 9-polige (Z913C) batterij connector en een 9-(Z913B) en een 10-polige (Z1012B) motor connector met diameters van slechts 11,48mm tot 13mm. Echte ruimtespaarders dus!

Klik op de verschillende categorieën hieronder en ontdek alles wat er te weten valt over de nieuwe connector design voor 2019/2020.

signaal connectoren

batterij connectoren

 motor connectoren

Higo videos
Zo werkt E-bike connector fabrikant Higo

Deze video geeft u een kijkje achter de schermen bij Higo. Higo toont u het kloppend hart van de organisatie, de R&D en ontwerp afdeling. Hier bepaalt de focus op innovatie en maatwerk oplossingen de dagelijkse gang van zaken. De video laat u ook zien wat Higo onderneemt om de kwaliteit te controleren en bewaken doorheen het hele productieproces binnen de organisatie.

Higo nieuws
Higo projecten