Higo

Higo

Terug naar merkoverzicht

CONNECTOREN VOOR COMPLEET E-BIKE SYSTEEM

Higo is een toonaangevende fabrikant op het gebied van signaal-, batterij-, motor-, main cable connectoren en Y-splitters voor E-bikes. Higo is dé connector standaard binnen de E-bike wereld vanwege zijn vermogen om voor het gehele E-bike systeem een compleet assortiment connectoren te leveren. Wat Higo uniek maakt in de E-bike wereld is de flexibiliteit en de snelheid waarmee ze maatwerk e-bike connectoren en kabelsets op de markt brengt. Higo connectoren zijn compact, bieden hoge vermogens (tot 25A) en zorgen voor een waterdichte verbinding (IP66/IP67) voor iedere e-bike.  

PARTNER VOOR EUROPESE E-BIKE PARTIJEN

A&C Solutions is exclusief distributeur van Higo binnen Europa. Veel van onze E-bike klanten ontwikkelen continue nieuwe e-bike modellen, extra functionaliteiten en geavanceerde systemen. A&C Solutions is nauw betrokken bij elk van deze projecten en voorziet klanten van de juiste connectoroplossing voor hun e-bike systeem. 

HIGO VOOR SPEED E-BIKES

Door een sterke focus op R&D is Higo in staat gemiddelde een time-to-market van 3 tot 4 maanden te realiseren. Hiermee is Higo bij uitstek de E-bike connector pionier die snel reageert op trends en behoeftes in de markt. Een mooi voorbeeld is de recente ontwikkeling van een speciale motor connector die hoge stromen aankan (45A) om 500 Watt E-bikes aan te sturen. De L1019A motor connector heeft 10 contacten op een oppervlakte van slechts 19mm. De aangesloten kabel bestaat uit 3 x 4mm2 + 7 x 0,14mm2 met een diameter van 8,5mm, wat buitengewoon smal is voor deze combinatie van contacten. En toch biedt Higo nog mogelijkheden om het aantal contacten uit te breiden met extra signaal contacten.  

Daag ons uit met uw e-bike connector wensen en laat u verrassen door de talrijke mogelijkheden en korte doorlooptijden die Higo u biedt.

Higo videos
De productie site van E-bike connector fabrikant Higo in beeld

Deze video geeft u een kijkje achter de schermen bij Higo en toont u hoe het productieproces van verschillende E-bike connectoren verloopt.

Higo nieuws

Er is momenteel geen nieuws over Higo

Higo projecten