Higo

Higo

Terug naar merkoverzicht

CONNECTOREN VOOR COMPLEET E-BIKE SYSTEEM

Higo is een toonaangevende fabrikant op het gebied van signaal-, batterij-, motor-, main cable connectoren en Y-splitters voor E-bikes. Higo is dé connector standaard binnen de E-bike wereld vanwege zijn vermogen om voor het gehele E-bike systeem een compleet assortiment connectoren te leveren. Wat Higo uniek maakt in de E-bike wereld is de flexibiliteit en de snelheid waarmee ze maatwerk e-bike connectoren en kabelsets op de markt brengt. Higo connectoren zijn compact, bieden hoge vermogens (tot 25A) en zorgen voor een waterdichte verbinding (IP66/IP67) voor iedere e-bike.  

PARTNER VOOR EUROPESE E-BIKE PARTIJEN

A&C Solutions is exclusief distributeur van Higo binnen Europa. Veel van onze E-bike klanten ontwikkelen continue nieuwe e-bike modellen, extra functionaliteiten en geavanceerde systemen. A&C Solutions is nauw betrokken bij elk van deze projecten en voorziet klanten van de juiste connectoroplossing voor hun e-bike systeem. 

Batterijconnectoren voor 48V systemen

Door een sterke focus op R&D is Higo in staat gemiddeld een time-to-market van 3 tot 4 maanden te realiseren. Hiermee is Higo bij uitstek de E-bike connector pionier die snel reageert op trends en behoeftes in de markt. Een mooi voorbeeld is de recente ontwikkeling van een reeks connectoren met een 48V codering.

3000 steekcycli

Voor de panel mount connector heeft Higo gebruik gemaakt van  een springveer technologie. En daarnaast zijn de contacten gemaakt van fosfor bronzen materiaal dat voorzien is van een vernikkelde plating met daarboven nog een extra zilveren plating. Hierdoor kan de connector gemakkelijk 3000 steekcycli halen en gaat hij dus een stuk langer mee.

De Higo 624B 48V connector reeks bestaat uit een rechte en een haakse mannelijke kabelconnector en daarnaast een vrouwelijke panel mount connector.

Higo videos
De productie site van E-bike connector fabrikant Higo in beeld

Deze video geeft u een kijkje achter de schermen bij Higo en toont u hoe het productieproces van verschillende E-bike connectoren verloopt.

Higo nieuws
Higo projecten