JST

JST

Terug naar merkoverzicht

Marktleider soldeervrije verbindingen

JST, Japanese Solderless Terminals, is een connector fabrikant van wereldformaat. Al vanaf de start in 1957 richt JST zich op compacte, hoogwaardige PCB connectoren om wire-to-wire, wire-to-board en board-to-board te verbinden. Met een assortiment van meer dan 30.000 verschillende connectoren biedt JST een ruime keuze in pitch size, vermogen en draaddikte.  

Voortdurende innovatie & maatwerk

De Japanse roots van JST zijn duidelijk terug te vinden in de hoge betrouwbaarheid van de connectoren en de innovatiekracht. JST heeft eigen R&D, productie en testing centra. Van hieruit ontwikkelt JST in hoog tempo innovatieve connector oplossingen met ruime maatwerkmogelijkheden voor de klant.  JST connectoren worden toegepast in tal van elektronische apparatuur, binnen de LED verlichting alsook de automotive industrie.

Kleine LED connectoren met hoog vermogen

Met de komst van LED verlichting zien we steeds kleinere en verfijndere armaturen. Fabrikanten gebruiken daarom het liefst compacte connectoren die flexibel inzetbaar zijn in hun LED designs. En die nog steeds een hoog vermogen aankunnen.

JST biedt hier uitkomst met het speciale gamma LED connectoren die allen voorzien zijn van een zeer compact en low profile design. Afhankelijk van het armatuur kan de klant kiezen uit:

  • Zeer kleine pitches variërend van 1,1 mm tot 4 mm
  • Uiteenlopende vermogens van 1A tot 4A
  • Plug in aan boven, onder of zijkant
  • Verschillende circuits mogelijkheden
JST videos
Neem een kijkje achter de schermen bij JST in Japan

JST staat erom bekend ’s werelds kleinste IDC en coaxiale connectoren op de markt te brengen. Alle tools en technologieën hiervoor worden in eigen huis ontwikkeld. Hoe JST’s innovatieve productieproces en interne organisatie er werkelijk uitziet, ziet u in dit filmpje.

JST nieuws

Er is momenteel geen nieuws over JST