Nextys

Nextys

Terug naar merkoverzicht

Voorloper van intelligente voedingen

Nextys is van origine een Zwitsers bedrijf dat innovatie hoog in het vaandel draagt en zich daarbij volledig focust op intelligente DIN-rail voedingsmodules. Het assortiment is breed en onderscheidt zich door zijn unieke specificaties.  Steeds meer klanten kiezen voor Nextys omwille van de enorm compacte behuizingen, de volledig instelbare of programmeerbare units maar vooral omwille van de betrouwbaarheid en flexibiliteit. Naast voedingen biedt Nextys een zeer ruim assortiment batterijladers en DC-UPS modules.

When Bytes meet Watts

Nextys heeft zich de laatste jaren sterk ontwikkeld op het gebied van digitale power supply oplossingen.  En met succes want de recente introductie van het software pakket POWERMASTER werd met open armen ontvangen in de markt. Met POWERMASTER is het mogelijk een apparaat op afstand in te stellen en te monitoren, ook via Android.

De digitale power supply oplossingen van Nextys bieden uitgebreide communicatie functies,via USB of MODBUS. Hierdoor kunnen Nextys voedingen perfect geïntegreerd worden in tal van intelligente systemen.

Nextys videos
Ontdek de intelligente & compacte DIN Rail voedingen van niche speler Nextys

Sales manager Jan Van Dijck geeft u een overzicht wat power supply specialist Nextys allemaal voor u kan betekenen. Nextys is vooral sterk in compactere DIN rail voedingen voor grotere vermogens en intelligente uitvoeringen. Daarnaast biedt het een zeer ruim assortiment batterijladers en DC-UPS modules. Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden voor uw toepassing, neemt u gerust contact op via info@ac-solutions.be. We helpen u graag verder!

Product overzicht

De producten voor het merk Nextys zullen binnenkort op de site komen te staan.

Nextys nieuws