Nextys

Nextys

Terug naar merkoverzicht

Voorloper van intelligente power supplies

Nextys is van origine een Zwitsers bedrijf dat innovatie hoog in het vaandel draagt en zich daarbij volledig focust op intelligente DIN-rail power supply modules. Het assortiment is breed en onderscheidt zich door zijn unieke specificaties.  Steeds meer klanten kiezen voor Nextys omwille van de enorm compacte behuizingen, de volledig instelbare of programmeerbare units maar vooral omwille van de betrouwbaarheid en flexibiliteit. Naast industrial power supplies biedt Nextys een zeer ruim assortiment batterijladers en DC-UPS modules.

Benieuwd naar het aanbod intelligente voedingen van Nextys? Selecteer één van de categorieën hiernaast of 

Ga naar de productfilter

Heeft u graag persoonlijk advies op welke manier u Nextys kunt inzetten voor uw toepassing? Leg dan zeker uw situatie voor aan onze marktspecialisten.

Contacteer onze marktspecialisten

When Bytes meet Watts

Nextys heeft zich de laatste jaren sterk ontwikkeld op het gebied van digitale power supply oplossingen.  En met succes want de recente introductie van het software pakket POWERMASTER werd met open armen ontvangen in de markt. Met POWERMASTER is het mogelijk een apparaat op afstand in te stellen en te monitoren, ook via Android.

De digitale power supply oplossingen van Nextys bieden uitgebreide communicatie functies,via USB of MODBUS. Hierdoor kunnen Nextys power supplies perfect geïntegreerd worden in tal van intelligente systemen.

Bekijk het aanbod DC/UPS modules

Nextys videos
Ontdek de intelligente & compacte DIN Rail voedingen van niche speler Nextys

Sales manager Jan Van Dijck geeft u een overzicht wat power supply specialist Nextys allemaal voor u kan betekenen. Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden specifiek voor uw toepassing, neemt u gerust contact op met Jan

Nextys nieuws

Er is momenteel geen nieuws over Nextys