Shield

Shield

Terug naar merkoverzicht

Specialist in industriële connectoren op maat

Hetgeen standaard op de markt te verkrijgen is, past vaak net niet bij hetgeen dat u nodig heeft voor uw toepassing. En als u dan al op zoek gaat naar maatwerkoplossingen, dan vliegen de hoge bestelaantallen u om de oren. Bij Shield werkt dit zo niet.Ondanks dat Shield reeds een veelzijdig assortiment connectoren voert voor met name industriële toepassingen, biedt het daarnaast de klant ook een grote mate van vrijheid en flexibiliteit om een maatwerk connector oplossing samen te stellen. Ook voor kleinere aantallen.

Maar ook een ruim standaard assortiment

Maar vergeet eerst niet een kijkje te nemen binnen het ruime, bestaande aanbod van Shield op het gebied van M8/M12 connectoren, 7/8 inch connectoren, ventielconnectoren, spiderboxen, magnetische schakelaars, speciaal kabel en zoveel meer. U zou wel eens precies kunnen vinden waar u naar zocht.

Spiderbox in de kijker

De spiderbox wordt gezien als de meest geschikte oplossing om het aantal kabels richting het moederbord in te perken. De heavy duty spiderboxen van Shield kunnen wel tot 20 kabelverbindingen bewerkstelligen en zijn ook verkrijgbaar met volledig op maat ingebouwde PCB’s. De mogelijkheden gaan van zeer eenvoudige tot complexe aftakkingen die kunnen worden aangesloten, aangegoten en gemonteerd met afgeschermde of niet-afgeschermde kabels. De spiderboxen van Shield worden doorgaans gebruikt in hydraulische toepassingen binnen zware omgevingen en zijn door hun plug-and-play oplossing eenvoudig te gebruiken in het veld.

Shield videos
De ultra robuuste distributieboxen van Shield: onverwoestbaar!

Bekijk hier wat er gebeurt als er een heftruck van 2450kg en respectievelijk 3700kg los over een Shield spiderbox rijdt. 

 

Shield nieuws

Er is momenteel geen nieuws over Shield

Shield projecten