Nieuws

Nieuws

Terug naar nieuwsoverzicht

Adels AC164: get it done by the little one

18 oktober 2022

Adels introduceert een nieuwe generatie connectoren voor het stekerbaar installeren. Met de helft van de omvang, is de AC164 reeks letterlijk de kleine broer van de welgekende AC166®. Desondanks biedt de serie dezelfde voordelen qua flexibiliteit.

Dankzij de kleine afmetingen is deze plug & play connector uitermate geschikt voor grootschalige verlichtingsprojecten bij de inrichting van gebouwen en beurzen. De vaak grote tijdsdruk waar deze projecten aan onderhevig zijn, wordt aanzienlijk beperkt doordat meten, snijden, strippen en schroeven niet meer nodig is.

Doordat de AC164-connector compact en eenvoudig te installeren is, bespaart het dus tijd en kosten. Bovendien maakt het modulaire systeem hergebruik van componenten mogelijk. De AC164-connector is in de hoge uitvoering zonder trekontlasting bijzonder geschikt voor installatie in armaturen en apparaten met een kleine installatieruimte. 

Deze reeks is beschikbaar in een 2 tot 5 polige versie en de bijbehorende kabeldelen voldoen aan de strenge eisen gesteld door richtlijn EN61535. Tevens is de serie onlangs ENEC en UL gecertificeerd.

Voor meer technische informatie, download hieronder de datasheets van de 2 tot 5 polige standaardversie

AC 164 2-polig

AC 164 3-polig

AC 164 4-polig

AC 164 5-polig