Nieuws

Nieuws

Terug naar nieuwsoverzicht

Higo breidt succesvolle 6mm connector uit met een 3- en 5-polige smiley versie

09 maart 2021

Wie dacht dat connectoren geen emoties konden tonen, heeft duidelijk nog niet kennis gemaakt met de nieuwe smiley connector, de zogenaamde Z306D en Z506D. Dit nieuwe ontwerp is door Higo ontwikkeld als een verlengde van de huidige 6-polige Z606D-connector voor E-bike-displays.

Het was vorig jaar tijdens Eurobike dat Higo de Z606D, de meeste compacte 6-polige signaal connector lanceerde. Door gebruik te maken van een ander type verbinding, waarbij mannelijke en vrouwelijke contacten worden gecombineerd in één connector in plaats van gescheiden, kon Higo ruimte besparen.

Schot in de roos

‘Tijdens de Eurobike was de enorme interesse vanuit de markt voor dit compacte 6mm design direct voelbaar’, aldus Franky Vanlerberghe, CEO van A&C Solutions, Europese distributeur van Higo. De connector voldoet perfect aan de groeiende behoefte om nog compacter te gaan met een groter aantal aansluitingen.

Line extension

Door het succes van de Z606D besloot Higo de lijn verder uit te breiden. 'In het veld hebben we ook ervaren dat sommige klanten niet alle zes de polen nodig hadden. Daarom besloot Higo om een 3- en 5-polige versie te lanceren voor e-bike-toepassingen waar minder aansluitingen nodig zijn, zoals voor remmen, verlichting en sensoren ', vervolgt Franky. Het resultaat is een smiley-connector serie met 3 en 5 polen die los van zijn potentieel al indruk maakt door zijn uiterlijk.

De Higo Z306D en de Z506D connector zijn direct leverbaar uit voorraad. Voor meer informatie over de technische specs, klik op de link hieronder. Voor verdere vragen, bel ons of contacteer ons E-bike team.

Higo ZX06D male connector

Higo ZX06D female connector

Inschrijving nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven?
Schrijf je dan hieronder in