Nieuws

Nieuws

Terug naar nieuwsoverzicht

Maak kennis met René Thiel, senior accountmanager voor de oostelijke regio's in Nederland

24 januari 2024

René Thiel is sinds december 2023 in dienst bij A&C Solutions als Senior Account Manager voor het rayon Noord-, Midden- en Zuid oosten van Nederland. Hij is in diverse functies al jarenlang actief in de industriële automatisering en connectoren hebben hierin vaak een rol gespeeld.

Leer René alvast wat beter kennen aan de hand van een paar vragen die we hem onlangs stelden. 

Wie is René Thiel in een notendop?

Als energieke 50 jarige met een elektrotechnische achtergrond koester ik een ware liefde voor techniek en het leggen van verbindingen (zowel letterlijk als figuurlijk). Ik vind het bijzonder boeiend om samen met klanten diep in de details van machines te duiken, om gezamenlijk optimale oplossingen te bedenken.

Wat deed je voordat je bij A&C Solutions begon?

Mijn loopbaan begon als service monteur, maar kreeg al snel een nieuwe dimensie toen ik projectleider werd bij de Jaarbeurs in Utrecht. Het was daar dat mijn fascinatie voor communicatie en verbinding tot bloei kwam. In 2001 maakte ik de overstap naar de verkoop als binnendienst verkoper van connectoren en accessoires. Mijn traject leidde me vervolgens langs de functies van verkoper buitendienst, sales manager en bedrijfsleider. Onlangs heb ik doelbewust de keuze gemaakt om terug te keren naar mijn oorspronkelijke passie. Bij A&C Solutions, mijn huidige werkplek, vind ik voldoening in het helpen van klanten en het delen van mijn ervaring om mijn collega's te ondersteunen.

Wat is jouw specialisatie?

Mijn technische achtergrond helpt me om de juiste vragen te stellen aan onze klanten, daarnaast ben ik een “out of the box” denker, waardoor ik niet gehinderd wordt door bestaande systemen.

Vertel eens over je eerste tijd bij A&C Solutions? Wat is je opgevallen?

Bij A&C solutions staat de mens centraal, zowel de medewerkers als de klanten, het team bestaat uit een mooie mix van ervaren mensen en jongen mensen, ervaring en nieuwe denkwijzen komen daardoor samen, dat geeft mij enorm veel energie.

Wat zijn je ambities voor de komende 5 jaar?

Voor mij is het allereerst belangrijk om een goede relatie op te bouwen met de klanten in mijn rayon, daarnaast wil ik een bijdrage leveren aan de naamsbekendheid van A&C Solutions om zo een steeds belangrijkere speler in de Benelux markt te worden.

Mooie ambities waar we als team graag mee onze schouders onder zetten. Neem je graag contact op met René? Stuur hem een mail of connecteer met hem via Linkedin.