Nieuws

Nieuws

Terug naar nieuwsoverzicht

Nieuwe reeks Delta DC/DC-converters voor e-mobility toepassingen

07 september 2022

Met het streven naar emissievrij vervoer is elektrische mobiliteit de ideale oplossing voor off-highway voertuigen. Ze hebben altijd DC/DC-converters nodig om geïsoleerde hulpstroomrails van de tractiebatterij te genereren.

Het compacte en kosteneffectieve Delta B70SP-assortiment is perfect voor de toepassing aangezien de producten IP67-gecertificeerd zijn, volledig zijn afgedicht tegen vocht en stof, inclusief connectoren, en daarom in elk onbeschermd deel van het voertuig kunnen worden gemonteerd.

Technische specificaties van de Delta B70SP-reeks:

  • 500W-uitgang
  • Invoerbereik van 32-96V voor nominale 48V, 60V, 72V en 80V batterijen
  • Beschikbare uitgangen: 13,7V, 13V, 12,4V, 11,7V, 24,5V en 23,5V en parallelle werking is mogelijk voor toepassingen met een hoger vermogen
  • Gecertificeerde isolatie is voorzien, bij 2,25kVDC
  • Het temperatuurbereik is van -40 °C tot 90 °C
  • Gekwalificeerd volgens normen voor EMC, straling, schokken/trillingen, thermische schokken/temperatuurcycli, zoute mist, binnendringen van water/stof en veiligheid.

De Delta B70SP serie is ontworpen voor eenvoudige plug-and-play montage op het chassis met standaard connectoren en heeft een afmeting van 198 x 113 x 45 mm inclusief connectoren. Beveiligingsfuncties maken de onderdelen robuust in de toepassing en omvatten omgekeerde polariteit van de ingang en onderspanning, te hoge temperatuur, overstroom/kortsluiting van de uitgang en overspanning van de uitgang.

De B70SP reeks is nu verkrijgbaar bij A&C Solutions. Bespreek de mogelijkheden voor uw toepassing met ons team van specialisten.

Klik hier voor een overzicht van de Delta B70SP reeks