Nieuws

Nieuws

Terug naar nieuwsoverzicht

Techno breidt micronnect familie uit

26 november 2018

De introductie van de TH381 micronnect in 2017 was een schot in de roos. Deze hoogwaardige plug&play connector heeft met zijn compacte vorm en veelzijdige mogelijkheden menig klant van A&C voor zich gewonnen. Dit heeft Techno ertoe aangezet de reeks verder uit te breiden.

3 nieuwe IP68 connector designs

De eerste nieuweling is de 2 polige TH625, een IP68 current distributor met 1 ingang en verdeling naar 3 aansluitpunten. Deze distribution box heeft daarnaast geïntegreerde LEDs. Verder zijn de technische specs van de connectoren exact hetzelfde als die van de TH381 micronnect. In januari wordt alvast de parallelle uitvoering verwacht. De seriële versie staat voor april op de planning.

Naast een current distributor werkt Techno ook aan een IP68 haakse panelmount en een IP68 plug connector design om de klant flexibiliteit te bieden op plaatsen waar ruimte beperkt is. Deze laatste 2 connectoren bevinden zich momenteel nog in prototype fase. 

Voor meer informatie over de TH625 en zijn broertjes, neem contact op met onze connectorspecialist voor LED verlichting via +32 1435374 of via sales@ac-solutions.be. De technische specs van de TH625 zullen binnenkort beschikbaar zijn. Omdat ze identiek zijn aan de TH381 micronnect, kunt u deze hieronder alvast downloaden.

 

Inschrijving nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven?
Schrijf je dan hieronder in