Maatwerkoplossing om buitenverlichtingspunten door te verbinden

Maatwerkoplossing om buitenverlichtingspunten door te verbinden

Terug naar projectoverzicht

Segment:

Verlichting

Situatie:

A&C Solutions ontving onlangs een verzoek om een flexibel, modulair systeem te bouwen om buitenverlichtingspunten met elkaar door te verbinden met als uiteindelijke doel de installatietijd in het veld te beperken. Het systeem vereiste een op maat gemaakte ketting van verbindingen met een flexibel aantal aftakkingen en verschillende kabellengtes.

Oplossing:

A&C Solutions besloot om een waterdichte connector van Techno met een aangepaste afdichting in te zetten. Deze connector biedt de mogelijkheid om meerdere kabels aan één kant in te brengen. De compacte M12 connector van Shield werd vervolgens gekozen om elke LED te verbinden met de ketting. Dit plug & play systeem zorgde er uiteindelijk voor dat een lange doorgang volledig voorzien kon worden van buitenverlichting. Tegelijkertijd stelde dit systeem onze klant ook in staat de installatietijd in het veld terug te brengen tot het minimum doordat de kettingen reeds voorgemonteerd werden bij één van onze productiepartners.

Dit project toont de multi-inzetbaarheid van A&C Solutions’ aanbod aan connectoroplossingen aan en laat zien dat onze merken elkaar perfect kunnen aanvullen.

Connector:

Techno TH391 connector en Shield M12 connectoren