RVS connectoren voor de food processing & verpakkingsindustrie

RVS connectoren voor de food processing & verpakkingsindustrie

Terug naar projectoverzicht

Segment:

Automatisering

Situatie:

Binnen de food processing en verpakkingsindustrie gelden strenge regels & voorwaarden waar elektrische verbindingen aan moeten voldoen. Voor deze sectoren biedt Hummel een hoogwaardig assortiment meerpolige signaal & power connectoren die tevens beschikbaar zijn in RVS. Deze garanderen altijd een bescherming van IP67/IP69. Een additionele troef die Hummel binnen deze sectoren kan uitspelen is de veelzijdigheid op het gebied van connector types, contacten en inserts. Uit het brede pakket aan mogelijkheden kunnen klanten zelf de verschillende componenten selecteren om zo de best mogelijke connector samen te stellen voor hun toepassing.

Deze veelzijdigheid komt terug in een reeks van projecten die A&C Solutions met klanten in de food processing & verpakkingsindustrie heeft uitgewerkt. Zo had één van onze klanten recent een rechthoekige, 19- polige M23 panel connector in RVS uitvoering nodig maar kon zich niet vinden in de gewone kabel exit.

Oplossing:

Om de stroomkabels voldoende af te schermen en daarnaast in lijn te blijven met het totaalontwerp van de machine, verkoos de klant een kabeladapter. Omdat Hummel de mogelijkheid biedt om een adapter in combinatie met een kabel/doorvoerbuis te plaatsen op elke gewenste connector, was de keuze voor Hummel snel gemaakt.

Connectoren:

Hummel M23 RVS connectoren