Nieuws

Nieuws

Terug naar nieuwsoverzicht

Adels biedt waterdichte oplossingen voor grote buitenomgevingen

15 juni 2022

Om grote ruimtes, zoals parkeergarages en industriële, gekoelde omgevingen te verlichten, is het belangrijk dat de connector aan een aantal specifieke eisen voldoet. Adels heeft met deze ruimtes in het achterhoofd een niche connectoroplossing ontwikkeld, de LCS 75.

Stevige connector, supersnel aangesloten

De LCS 75 functioneert goed in deze veeleisende omgeving vanwege zijn stevigheid en IP66 beschermingsgraad. Daarnaast is het vooral een gebruiksvriendelijke oplossing in grote omgevingen. U kunt de LCS 75 al op voorhand inbouwen in het armatuur waardoor deze verzegeld blijft bij installatie. Dit geeft zekerheid voor de fabrikant en maakt het installatiewerk kinderspel. De installateur sluit het armatuur gemakkelijk binnen de 5 minuten aan. Dit geeft een aanzienlijke besparing van installatiekosten in het veld. Bekijk via deze video in detail hoe de installatie in zijn werk gaat.

Extra sturingsmogelijkheden voor lichtmanagementsystemen

Om de veiligheid te verhogen en de stroom- en onderhoudskosten te verminderen maken steeds meer parkeergarages gebruik van een lichtmanagementsysteem. Daarom biedt Adels nu naast de 3-polige variant ook een 5-polige versie aan om verschillende sturingselementen te integreren, zoals het aanpassen van de lichtoutput aan bewegingen in de ruimte.  

Voor meer informatie omtrent de technische specificaties, download ze hieronder. Wanneer u graag een gratis sample ontvangt om te testen, laat het ons dan weten via onderstaande button.

Download technische specs LCS 75

 Vraag uw gratis sample aan