Over Ons

Over Ons

De focus van onze business: connectoren

A&C Solutions draait om slechts één specialisme, de connectortechnologie. Als distributeur verdelen we een breed assortiment hoogwaardige ronde, rechthoekige en PCB connectoren in verschillende uitvoeringen en afmetingen. U kunt bij ons terecht enkel voor een connector maar ook voor een volledige kabelset op maat.

Een team van ervaren professionals

Een groot deel van de engineers die bij ons terecht komt, geeft aan dat ze vaak door de bomen het bos niet meer zien. Ze raken verdwaald tussen de vele aanbieders, mogelijkheden en productspecificaties. A&C Solutions heeft een professioneel team van connector specialisten met sectorspecifieke kennis. Samen zijn we goed voor meer dan 40 jaar ervaring in de branche. Aan de hand van uw specificaties zetten wij de mogelijkheden voor u op een rijtje en stellen we u de ideale connector oplossing voor.

Een totaaloplossing voor uw toepassing

Klanten zijn vaak niet alleen op zoek naar een connectoroplossing. Vaak dient deze connector nog verder verwerkt te worden tot een maatwerk kabelset. A&C Solutions biedt hiervoor een complete oplossing. We assembleren connectoren geheel volgens uw specificaties en beheren uw voorraad. Omdat A&C Solutions direct aan de bron zit, bent u altijd verzekerd van de beste prijs en een snelle beschikbaarheid. 

Kennis & aanbod afgestemd op uw markt

Connectoren worden in veel markten ingezet. Dat maakt ons werkveld behoorlijk breed. Binnen A&C Solutions vinden we het belangrijk dat we mee zijn in de wereld van onze klanten. Juist daarom kiezen we er bewust voor om onze kennis en het aanbod connectoren af te stemmen op een aantal specifieke segmenten, zijnde E-bikes, Lighting, Automation & Motion & Control en Railway. Binnen deze segmenten werken we samen met een 12 tal connector fabrikanten die allen een voortrekkersrol vervullen binnen hun vakgebied.

Logistieke dienstverlening op maat

Het is vanzelfsprekend dat klanten pas hun connectoren nodig hebben op het moment dat ze in eigen huis verder verwerkt worden. Als voorraadhoudende distributeur levert A&C Solutions een groot deel van de gangbare connectoroplossingen direct uit voorraad binnen 24 uur. Daarnaast zorgen onze logistieke diensten ervoor dat uw productieproces vlot blijft verlopen. Zo biedt A&C Solutions de mogelijkheid om in overleg een bepaalde voorraad in beheer te nemen of bestellingen op afroep af te nemen. 

Gespecialiseerd netwerk van productie partners

A&C Solutions werkt samen met assembly partners in de Benelux, Oost-Europa en China. Onze partners zijn uitgerust met de modernste, geautomatiseerde apparatuur en zijn net als A&C Solutions allen ISO 9001 gecertificeerd. Ze hebben daarnaast een rijke staat van dienst in tal van industrieën, gaande van consumentengoederen tot de automobielindustrie. Afhankelijk van het type connectoren, de bestelde hoeveelheden, de vereiste tooling, de benodigde flexibiliteit en de gewenste levertijd, beslist A&C Solutions welke assemblage partner het best matcht met elke opdracht. 

Partnership met leveranciers is de sleutel tot ons succes

A&C Solutions is ervan overtuigd dat je enkel succesvol kunt zijn wanneer je nauw samenwerkt met je leveranciers. Onze samenwerkingsverbanden maken het mogelijk om in te spelen op de wensen van onze klanten op het gebied van maatwerk, levertijden, expertise en flexibiliteit. Door deze gebundelde kracht vormen we een ijzersterk team!

Onze ultieme drijfveer: een tevreden klant!

bron: klanttevredenheidsonderzoek 2015