Hummel

Hummel

Terug naar merkoverzicht

Hoogwaardige, industriële connectoren

HUMMEL heeft een wereldwijde reputatie als connectorfabrikant van hoogwaardige connectoren. HUMMEL is een voorloper als het gaat om compacte, robuuste, ronde connectoren die perfect voldoen aan de vereisten van toepassingen voor ruwe, industriële sectoren zoals transport systemen. Door het toepassen van innovatieve technologieën is HUMMEL in staat om veilige, compacte en betrouwbare connectoroplossingen aan te bieden die uitstekend bestand zijn tegen trillingen en een beschermingsgraad garanderen van IP67/IP69K.

Benieuwd naar het aanbod connectoren van Hummel? Selecteer één van de categorieën hiernaast of 

Ga naar de productfinder

Heeft u graag persoonlijk advies op welke manier u Hummel kunt inzetten voor uw toepassing? Leg dan zeker uw situatie voor aan onze marktspecialisten.

Contacteer onze marktspecialisten

Hummel's hybride connector reeks

Binnen Hummel's assortiment ronde connectoren is de M23 all-in-one hybride connector reeks een echte topper. Het bijzondere aan deze nieuwe reeks connectoren is dat het data transmissie volgens CAT.5e  combineert met hoge vermogensverwerking (tot 28A en 630V). De M23 hybride connector kan data versturen aan een snelheid van 500 Mbits/s dankzij de mogelijkheid om verschillende afschermingen afzonderlijk aan te sluiten. 

Bekijk technische specs

Hummel videos
 • 1
  Video 1:
  Hummel's...
 • 2
  Video 2:
  Een...
Hummel's technologie toont u hoe een betrouwbare verbinding tot stand komt

De succesvolle M23 serie van Hummel maakt niet alleen indruk door zijn enorme variatie aan designs, maar ook hoe snel en gemakkelijk de installatie verloopt. Volg hier zo'n installatie en ontdek de technologie die Hummel gebruikt om een betrouwbare, stabiele verbinding met hoge steekcycli te kunnen garanderen.

 • 1
  Video 1:
  Hummel's...
 • 2
  Video 2:
  Een...
Een eenvoudige en betrouwbare plug-in verbinding met Hummel's TWILOCK systeem

Het TWILOCK systeem is een eenvoudig en zeer betrouwbaar, nieuw ‘quick release’ aansluitingssysteem voor de ronde M16 en M23 plug-in connectoren van Hummel. TWILOCK is zeer goed bestand tegen trillingen en garandeert de bescherming van IP67/IP69K (gekoppeld). In één korte draai wordt de connector vergrendeld en weer ontgrendeld, dus makkelijk aan te sluiten, zelfs op slecht bereikbare plaatsen of op plaatsen met beperkte ruimte.

vorige
volgende
Hummel nieuws

Er is momenteel geen nieuws over Hummel

Hummel projecten