Lighting industry

Lighting industry

Terug naar marktoverzicht

De toekomst van LED met speciale                    LED-connectoren en LED-drivers

Jaren geleden was efficiëntie de enige motivatie om voor LED verlichting te kiezen. Dit is nu wel anders. LED-verlichting heeft een enorme sprong gemaakt en is een ware moodmaker in vele binnen- en buitenomgevingen. Door de lichtkleur en helderheid aan te passen aan elke omgeving, biedt LED-verlichting ook tal van voordelen als het gaat om het verhogen van de verkeersveiligheid, arbeidsproductiviteit, gezondheid en zelfs gewasgroei in de landbouwsector. LED-toepassingen worden ook steeds slimmer. Straatverlichting die ook wifi, camerabewaking en een oplaadpunt voor elektrische voertuigen kan bieden, is slechts een van de innovaties die op weg zijn om de markt te veroveren.

Wat is de impact op LED connectoren & LED drivers?

Wat ons hier bij A&C Solutions bezighoudt, is hoe deze trends de toekomstige vereisten bepalen voor onze connectoren en LED-drivers. Enkele van de belangrijkste trends die we bij onze klanten zien, zijn:

 • De verschuiving van robuuste naar meer geavanceerde, kleinere armaturen die aansluiten bij elke omgeving. Dit resulteert in een groeiende vraag naar compacte, dunnere (waterproof) connectoren.
 • Human centric lighting combineert meer functionaliteiten in één LED-ontwerp. Hierdoor is er meer behoefte aan LED sturing, vandaar de toenemende vraag naar meerpolige connectoren en LED-drivers.
 • LED-verlichting wordt steeds meer gebruikt voor buitenomgevingen om steden, openbare ruimtes, tuinen enz. tot leven te brengen of de veiligheid te vergroten. Het is dan ook niet meer dan logisch dat ons uitgebreide assortiment waterproof connectoren en LED-drivers tot onze bestsellers behoren. 

 

Wat voegt A&C Solutions toe?

LED-verlichtingstoepassingen worden steeds complexer en het aanbod op de markt wordt uitgebreider. Veel van onze klanten waarderen het dan ook om met een specialist samen te werken die naast (waterdichte) connectoren ook maatwerk kabel assemblage verzorgt en de juiste LED-driver erop aanpast. We zijn trots om samen te werken met toonaangevende merken als Delta, Techno, JST en Zierick die oplossingen van hoge kwaliteit bieden voor een breed scala aan toepassingen. Samen helpen we u LED de toekomst in te leiden!

Benieuwd welke LED connectoren en/of LED drivers geschikt zijn voor uw toepassing? Laat het ons weten!

Nu ook LED drivers van Delta

Naast LED connectoren biedt A&C Solutions nu ook LED drivers van topfabrikant Delta. Delta is wereldwijd marktleider op het gebied van elektrische voedingen en heeft zich de laatste 25 jaar ook toegelegd op de ontwikkeling van energiezuinige LED drivers. Het assortiment LED drivers van Delta omvat een ruime keuze aan constante stroom/spanning modellen voor zowel in- en outdoor LED applicaties.

Kant & klare oplossing voor verlichtingsfabrikanten

Door (waterproof) LED connectoren te verwerken in een aangepaste kabelset inclusief de juiste LED driver, biedt A&C Solutions  een kant en klare oplossing voor onder andere verlichtingsfabrikanten. Op deze manier kan A&C Solutions als specialist zijn klanten nog beter van dienst zijn.

Videos
 • 1
  Video 1:
  Draden...
 • 2
  Video 2:
  Techno is...
 • 3
  Video 3:
  Techno...
 • 4
  Video 4:
  Techno...
Draden aansluiten op een PCB via een volledig geautomatiseerd proces

Bekijk hier hoe Zierick met behulp van de Isolatie Piercing technologie draden via een geautomatiseerd proces aansluit op een PCB. Dit resulteert in een sterk verbeterde betrouwbaarheid, continuïteit in kwaliteit en snellere verwerkingstijden.

 • 1
  Video 1:
  Draden...
 • 2
  Video 2:
  Techno is...
 • 3
  Video 3:
  Techno...
 • 4
  Video 4:
  Techno...
Techno is water volledig de baas!

Connectoren immuun maken voor water, dat is de drive achter het merk Techno. Met de recente lancering van de connectorreeks xDRY laat Techno zien dat ze water volledig de baas is.

 • 1
  Video 1:
  Draden...
 • 2
  Video 2:
  Techno is...
 • 3
  Video 3:
  Techno...
 • 4
  Video 4:
  Techno...
Techno TH387 & TH391, uiterst compacte IP68 schroefconnectoren

De Techno TH387 en TH391 zijn uiterst compacte IP68 schroefconnectoren. De TH391 is een in-line verbinding (max. 4 polen) en de TH387 is een koppelbare connector (max. 5 polen). Ze zijn ideaal voor tal van buitenverbindingen in kleine ruimtes. Binnen korte tijd is deze reeks enorm populair geworden in tal van markten. Waarom? bekijk het filmpje eens en oordeel zelf.

 

 

 • 1
  Video 1:
  Draden...
 • 2
  Video 2:
  Techno is...
 • 3
  Video 3:
  Techno...
 • 4
  Video 4:
  Techno...
Techno xDRY, anti-condensatie connectoren voor de hoogste IP68 bescherming

De nieuwste technologie binnen xDRY betreft de ontwikkeling van een speciale anti-condens membraanlaag die ervoor zorgt dat vochtcondensatie geen kans meer krijgt om via de kabel de connector binnen te dringen en tot bij uw toepassing te geraken. 

vorige
volgende
Nieuws

Er is momenteel geen nieuws over Lighting industry

Projecten